Archive for the ‘Farbenmix’ Category

Hoera het is zomer!

None

Jul
03

Wat is het heerlijk dat het weer zomer is. Lekker lang licht en de verwarming al een aantal weken niet meer nodig. Zonder jas naar buiten kunnen. Was het hele jaar maar zo.

En wat ook heel leuk is met dit warme weer zijn kleine meisjes met leuke zomerjurkjes!

Dit is de Farbenmix Elodie. Heb hem iets aangepast. Het bovenlijfje wat verhoogt en de bovenkant van het rokgedeelte wat korter. Ik heb geen elastiek in de uiteinden van de mouwtjes gedaan en gewoon gezoomd. Zo is het lekker luchtig. Het biasband heb ik voor de eerste keer zo vastgestikt. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

En met het meisje:

De rits zit er alleen niet zo netjes in. Ze kan hem ook aan zonder de rits open te maken, dus de rits word er nog uitgehaald.

2 Felizzen voor 2 mooie dames!

2

Sep
26

De Feliz is echt een leuke jurk. Dus voor de 2 mooiste meiden in ons leven heb ik deze dan nog maar een keer gemaakt. Deze keer met stoere spijkerstof boven en een lief katoentje eronder. Versierd met een applicatie. Gisteren was ons nichtje hier om te spelen en kon ik mooi passen en foto’s maken.

Dit is het resultaat!

Eerste Feliz van Farbenmix.

1

Apr
11

Toen ik deze jurk zag was ik eigenlijk gelijk verliefd. Deze zou ik ooit een keer maken. Samen met mijn schoonmoeder ging ik naar het stoffenspektakel. En daar liepen we toevallig tegen het patroon aan. Ik kon het niet laten om hem mee te nemen.

Dit is mijn eerste jurk die ik met dit patroon heb gemaakt. Ik heb nog leuke stof klaarliggen om deze nog een keer te maken.

De jurk is ook erg divers, je kunt hem eerst aan als jurk, dan als overgooier en je kan hem veranderen in een rok.

Het enige wat ik nog moet doen is omzomen, maar de goede kleur garen was op.

Met het modelletje

  • Fresh Books
  • Graphic River
  • Theme Forest
  • Woo Themes